All About News Zing

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

Jan 1

Ce trebuie să știți despre terapia prin masaj

Pentru cei care sunt abia la început în terapia prin masaj, este o idee bună să cereți membrilor familiei, prietenilor și colegilor recomandări. De asemenea, puteți cerceta terapeuți online sau prin recomandări de la medicul dumneavoastră. Este important să alegeți un terapeut în care aveți încredere și în care să vă simțiți confortabil. Înainte de a rezerva o programare, asigurați-vă că verificați acreditările persoanei care se ocupă de îngrijire și discutați despre așteptările dvs. cu ei.

Terapeuții de masaj au capacitatea de a aplica presiune pe piele. Acest lucru este foarte benefic pentru mușchi, tendoane și ligamente. Reduce durerea prin eliberarea tensiunii din piele. . Pentru că un terapeut nu poate ajunge la straturile adânci ale bo dy, el sau ea se poate concentra asupra mușchilor superficiali, care la rândul lor afectează mușchii mai profundi. Terapeutul de masaj poate lucra apoi asupra țesuturilor specifice asociate cu funcția fiecărui organ.

Poate dori să căutați terapie de masaj pentru ameliorarea stresului și relaxare. Puteți folosi mângâierea, legănarea și bătaia pentru a vă relaxa. Această tehnică poate fi de mare ajutor în îmbunătățirea circulației și ameliorarea durerii. Tehnicile de terapie prin masaj pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor individuale și pot fi utile și în tratarea bolilor cronice. De exemplu, un terapeut de masaj ar putea ajuta la oboseala și tulburările de somn legate de cancer. Hensiunea arterială, congestiva și/sau insomnia poate toți să fie ajutați de un masaj.

Există multe beneficii terapeutice ale masajului. Poate ușurează efectele stresului și anxietății. Există două tipuri de sisteme nervoase în organism: parasimpatic și cel simpatic. Sistemul nervos parasimpatic, pe de altă parte, este responsabil pentru relaxare și funcțiile de rutină. Un masaj poate crește reacția parasimpatică și reduce anxietatea. Un bun masajul poate scădea cortizolul, crește nivelul de dopamină și serotonina. Acest lucru vă poate îmbunătăți starea de spirit. .

Când primiți un masaj, cel mai probabil veți experimenta o stare de dezorientare. Acest lucru se numește „masaj beat” și înseamnă că îți va fi sete după ședință. Este important să bei mult după un masaj pentru a evita amețeli și somnolență. Dar, ar trebui să fiți conștienți și de orice afecțiuni medicale care ar putea afecta eficacitatea și eficacitatea masajului dumneavoastră.

Masajul poate fi o modalitate excelentă de a reduce stresul și anxietatea. Există două tipuri de sisteme nervoase în organism. Sistemul nervos parasimpatic este responsabil pentru operațiile de rutină, în timp ce sistemul nervos simpatic controlează răspunsul de „luptă sau fugi”. Relaxarea poate face o persoană să se simtă mai calmă și mai puțin anxioasă. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care au afecțiuni cronice sau sunt în curs de tratament.

Beneficiile terapiei prin masaj depășesc cele fizice. Terapia prin masaj poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea anxietății. Masajul poate ajuta la ameliorarea stresului și a durerilor. Un masaj poate fi de ajutor și pentru cei cu anumite afecțiuni medicale. Convorbirea cu medicul dumneavoastră înainte de a primi un masaj vă poate ajuta să decideți tipul de masaj potrivit pentru dumneavoastră. Este important să discutați orice afecțiune medicală cu terapeutul dvs. de masaj înainte de a programa o programare.

Pentru a găsi tipul potrivit de masaj pentru dumneavoastră, consultați-vă medicul atunci când alegeți un terapeut. Este important să consultați un medic înainte de a urma orice terapie de masaj. Un terapeut autorizat vă poate recomanda terapeutul potrivit. El sau ea poate să vă prescrie tratamente. De asemenea, medicul dumneavoastră va ști care este cel mai bun moment pentru a vă primi masajul. Un masaj poate fi primit chiar dacă nu puteți pentru a vizita un medic.

Nu există riscuri grave asociate cu terapia prin masaj, presupunând că terapeutul este un masaj terapeut autorizat. Există unele riscuri. Există unele efecte secundare temporare, inclusiv umflarea și vânătăile. De asemenea, s-ar putea să vă simțiți sensibil la uleiuri. Dacă luați medicamente pentru subțierea sângelui sau sunteți gravidă, ar trebui să vă consultați medicul înainte de a primi orice masaj. Ar trebui să vă consultați medicul înainte de a primi masaje.

Terapia cu ventuze are multe beneficii

Terapia cu ventuze este o opțiune excelentă din mai multe motive. Unul dintre cele mai importante beneficii este creșterea fluxului sanguin. Acest lucru reduce oboseala, tensiunea musculară, durerile de cap și tensiunea musculară. Este, de asemenea, util pentru fibromialgie sau fasciita plantară. Cupa poate fi folosită pentru a ajuta la îndepărtarea impurităților din corp, creând un efect de vacuum. Presiunea negativă este creată atunci când pielea se trage în sus, ceea ce poate ajuta la gestionarea durerii.

Terapia cu ventuze crește și circulația. Aceasta înseamnă că sângele va curge mai eficient în corpul dumneavoastră, eliminând toxinele. Un flux sanguin mai bun va face corpul să se simtă mai energic și mai sănătos. Acest tratament este adesea folosit în medicina sportivă pentru a reduce riscul de rănire. Unii oameni consideră că este benefic pentru a reduce umflarea, îmbunătățirea sănătății și starea generală de bine. Deși veți vedea rezultatele în câteva săptămâni, cel mai bine este să solicitați sfatul medicului înainte de a lua orice măsură suplimentară.

Metoda este sigură și este în creștere în popularitate în America . Este un tratament eficient pentru multe afecțiuni. Cel mai frecvent efect secundar al cupării este roșeața, care este rezultatul vaselor de sânge care au fost sparte. De asemenea, puteți experimenta sensibilitate sau durere în zona tratată. De asemenea, vă poate ajuta să dormiți mai bine. Terapia cu ventuze este o modalitate naturală de a calma mușchii răniți.

Relaxarea este un alt beneficiu al cupării. Tehnica cucupării poate reduce stresează și calmează sistemul nervos central. S-a descoperit că ameliorează tensiunea musculară. Poate fi folosit pentru ameliorarea simptomelor de astm și eczeme. A fost folosit de secole în medicina sportivă. Este un analgezic care poate ajuta, de asemenea, cu inflamația. Un studiu din 2020 a dezvăluit că tratamentul cu ventuze a redus dramatic oboseala. ue. Chupping-ul este cunoscut pentru beneficiile sale de îmbunătățire a somnului.

Servicii de fizioterapie disponibile in Iasi, Romania

Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași a constatat că românii sunt printre cei mai puțin mulțumiți din Europa. Performanța economică slabă, lipsa de libertate și atitudinile paternaliste în rândul personalului medical pot explica deteriorarea sănătatea în această țară. Pacienții merg adesea la spital în stare proastă, iar motivele acestei stări de sănătate precare sunt adesea legate de starea lor economică precară și de tratamentul prost.

Satisfacția pacienților din România este foarte mare în Iași. Calitatea îngrijirii nu este la fel de bună pe cât ar putea. Acesta este un semn că există încă multe probleme cu sistemul. Nemulțumirea poate fi atribuită unei comunicări slabe între pacient, personalul medical și ei înșiși. Pacienții au raportat o comunicare slabă între pacienți și personalul medical. personalul medical și pacienți. Aspectul personalului afectează și calitatea îngrijire.

Din păcate, nu există prea multe informații disponibile despre satisfacția pacienților din România. Mediul, hrana, profesionalismul și calitatea personalului sunt toți factorii importanți în nemulțumire. Calitatea comunicării pacientului cu medicul este un alt factor care determină nivelul de satisfacție în spital. Deși majoritatea românilor sunt mulțumiți de experiența generală a fizioterapeuților, ei sunt mai puțin mulțumiți de kinetoterapeuți.

Pacienții nu sunt mulțumiți de kinetoterapie în Iași. personalul de la centrul medical nu are profesionalism și nu este în măsură să ofere servicii de sănătate de calitate. Pacienții sunt mai puțin probabil să caute kinetoterapie dacă personalul medical nu este prietenos sau îi ascultă. Facilitățile de înaltă calitate din Iași sunt factori cheie în satisfacția pacientului. Fizioterapeutul poate ajuta pacienții cu leziuni și alte afecțiuni datorită profesionalismului său.

Website

kinetoterapie si masaj iasi

Masaj, Kinetoterapie si Terapia cu ventuze

TMK - Masaj Iasi, Kinetoterapie Iasi si Terapia cu ventuze

Strada I.C. Constantineanu 13, Iași, 707515, Romania